Tijdens de Costa Brava cup is er een 4- daags programma met een toernooi, de 3e helft en allerlei feesten, zowel overdag als ‘s avonds. Daarnaast is er nog vrije tijd buiten het programma om waarin de deelnemers van alles zelf kunnen ondernemen. In Lloret zijn verschillende stranden waar je naar toe kunt en als je een accommodatie hebt geboekt met een zwembad, dan kun je ook lekker bij het zwembad gaan chillen. Ga je liever een drankje doen op een terras dan zijn daar ook genoeg plekjes voor te vinden. Een adrenaline kick in Waterworld opdoen hoort ook tot de opties.

Costa Brava Cup

De Costa Brava cup duurt 3 nachten en 4 dagen. Maar als je langer wilt blijven, dan kun je extra dagen bij boeken. Hoe meer dagen je erbij boekt hoe meer vrije tijd je hebt. Die dagen kunnen ook gevuld worden met extra activiteiten. Voorbeelden van extra activiteiten zijn bijvoorbeeld de recovery Cruise, een dagje naar het grootste waterpark van Europa: Waterworld, maar ook een dagje naar Barcelona behoort tot de opties.

Waterworld is een waterpark in Lloret de Mar zelf en op loopafstand van de meeste accommodaties. Waterworld bied een dag volop waterpret en actie. Er is een golfslagbad, er zijn glijbanen met bootjes, zoals de rafting river, kamikazes, speed slides, lagunes en nog veel meer. Ben je even uitgegleden, dan kun je bijkomen op één van de vele groene ligweides of op een strandbedje. Waterworld staat garant voor een dag vol pret, adrenaline en chillen.

Dagje Waterworld

Zin in een adrenaline kick in Waterworld? Een dagje Waterworld kun je perfect inplannen op de dagen dat er geen dagprogramma is van de Costa Brava Cup. Vertrek je bijvoorbeeld op zondag pas laat op de dag of in de avond, dan kun je ook op die dag naar Waterworld gaan. Je moet namelijk om 10:00 uur ’s ochtends al uitchecken bij je accommodatie. Daar kun je alle bagage laten staan en je gaat samen met jouw team naar Waterworld. Aan het einde van de dag kun je nog even een lekkere douche pakken om weer fris in de bus naar de luchthaven te stappen.

Deze vertrek dag wordt op deze manier geen hang dag, maar een extra vakantie dag. Wil je meer informatie over Waterworld, vraag het dan aan ons. Boek je een dagje Waterworld bij Sporteventz, dan krijg je altijd een beetje korting en het entreeticket heeft geen datum, dus je kunt later altijd nog beslissen op welke dag jullie gaan. Een echte aanrader voor tijdens je verblijf aan de Costa Brava!