Het hotelaanbod van de Costa Brava Cup wordt steeds uitgebreider. Ook al kiezen de meeste teams van de Costa Brava Cup voor een appartement of een privé villa, de hotelkamers worden wel steeds populairder. Een hotel is vaak wat luxer en in tegenstelling tot de villa’s staan de hotels midden in het centrum. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met taxi’s. Alle feesten bevinden zich namelijk op loopafstand van je hotel. Daarnaast vinden steeds meer teams het toch ook wel lekker, dat ze in het hotel gewoon bij het buffet aan kunnen schuiven om te eten.

Vorig jaar bood Sporteventz 3 sterren hotel Xaine Park aan en 4 superior sterren hotel L’Azure aan en daar is dit jaar 4 sterren hotel Maria del Mar bijgekomen. Voor elk hotel is inmiddels al geboekt door deelnemers van de Costa Brava Cup van dit jaar. Waarin verschillen deze drie hotels?

3* Hotel Xaine Park

Xaine Park ligt aan de strip van Lloret de Mar, dus je slaapt op de eerste rang midden in het uitgaansleven van Lloret de Mar. Heb je een kamer aan de straatzijde, dan kun je zelfs de zee en het strand zien vanaf je balkon. Ligt je kamer aan de andere kant, dan kijk je uit op het zwembad van het hotel. Boek je Xaine Park, dan is het halfpension inclusief. Dus je hoeft ’s ochtends niet op zoek naar een ontbijt, je kunt gewoon bij het buffet aanschuiven. Datzelfde geld voor het diner. Naast het zwembad heeft het hotel ook een jacuzzi op het dak van het hotel, daarnaast zit je dichtbij het strand.

4* Hotel Maria del Mar

Dit jaar is hotel Maria del Mar toegevoegd aan het aanbod van de Costa Brava Cup. Maria del Mar is een gezellig 4 steren hotel midden in het centrum van Lloret de Mar net achter de strip. Er zijn binnen- en buitenzwembaden met een zonneterras.  Als je boekt voor Maria del Mar, dan heb je halfpension inclusief, dus je ontbijt en diner kun je in het eigen restaurant gebruiken. Alle kamers hebben en eigen badkamer en je verblijft met 2 of 3 personen in één kamer.

4* Superior Hotel L’ Azure

Hotel L’Azure opende in 2021 voor het eerst zijn deuren. Dit prachtige en luxe hotel ligt aan de rand van het centrum op nog geen 800m van het strand. Het hotel heeft mooie moderne kamers met eigen badkamers. Er zijn 2 buitenzwembaden, een fitnesscentrum en een spa. Tevens is er ook een overloop zwembad op het dak van het hotel welke alleen voor volwassenen toegankelijk is. Het ontbijt is inclusief en wil je ook eten in het hotel, dan kan dat bij 1 van de twee eigen restaurants.

Alle drie de hotels zijn dus zeer geschikt voor je verblijf in Lloret de Mar tijdens de Costa Brava Cup. Wil je meer informatie over het hotelaanbod van de Costa Brava Cup of kunnen we je helpen bij het maken van een keuze welk hotel het beste past bij jouw team? Laat het ons dan weten door contact op te nemen via de mail info@sporteventz.nl of via Whatsapp of een telefoontje op +31 622 049 563.  Je kunt natuurlijk ook op onze website verder kijken bij de betreffende hotels voor meer informatie www.sporteventz.nl/costa-brava-cup of https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup. En dan zien we jou straks in juni chillen bij het zwembad van he hotel.