Sporteventz en de 3e helft in Spanje horen bij elkaar. Want de Costa Brava Cup en de Costa Brava Volleybal Cup staan in het teken van de gezelligste en grootste 3e helft van Spanje. Al jaren wordt deze 3e helft georganiseerd en vanaf het begin is dat een groot succes gebleken. Wie heeft er nou geen zin om de 3e helft in het Spaanse zonnetje te vieren. En zo ook nog het afgelopen seizoen op de beste manier af te sluiten. De 3e helft is een begrip in de sportwereld en komt uit het amateurvoetbal. Maar wat is nu precies de 3e helft?

Wat is de 3e helft?

De 3e helft is het moment na de wedstrijd. Iedereen duikt dan de kantine van de club in om onder het genot van een biertje nog even het wedstrijdverloop door te spreken. Het betekent gezelligheid, napraten over de net gespeelde wedstrijd, grappen maken met elkaar en nog even samen met je teamgenoten lachen. De 3e helft vindt ook wel plaats zonder dat er gespeeld is, dan is het gewoon een gezellig avondje met je team in de kantine. Er worden tijdens de 3e helft regelmatig verhalen verteld die niemand later nog na kan vertellen en dat is misschien maar beter ook. Tijdens de 3e helft op de club ben je niet alleen samen met jouw eigen team, maar vaak ook met andere teams van de club, jong en oud. En dat maakt die 3e helft zo speciaal. Dat gevoel van saamhorigheid vinden veel mensen belangrijk.

De 3e helft in Spanje

Dat is dan ook precies het grote succes van de Costa Brava Cups. Nog even het seizoen in stijl afsluiten in Spanje onder de zon. Voor de lol nog even een balletje trappen of slaan. Dit zonder dat er veel op het spel staat. Maar wel met de mogelijkheid om een beker te winnen als aandenken. En als je die niet wint met het voetballen of volleyballen, dan kun je ook een prijs winnen voor gezelligste team. De echte Kelderklasse bokaal en de 3e helft schaal worden namelijk ook uitgereikt.

Heel veel redenen dus om bij die legendarische Costa Brava Cup te zijn. Elk jaar weer keert deze terug en vanaf 2022 niet alleen voor voetballers maar ook voor volleyballers. Wil je meer informatie, download dan één van onze brochures op: https://www.sporteventz.nl/brochure/ of kijk veder op onze website. En dan zie we jou en jouw team tijdens de grootste 3e helft in Spanje!!