Tijdens de Costa Brava cup is er een 4- daags programma met het toernooi, de 3e helft en allerlei feesten, zowel overdag als ‘s avonds. Daarnaast is er nog vrije tijd buiten het programma om waarin de deelnemers van alles zelf kunnen ondernemen. In Lloret zijn verschillende stranden waar je naar toe kunt. Als je een accommodatie hebt geboekt met een zwembad, dan kun je ook lekker bij het zwembad gaan chillen. Ga je liever een drankje doen op een terras dan zijn daar ook genoeg plekjes voor te vinden.

Costa Brava Cup

De Costa Brava cup duurt 3 nachten en 4 dagen. Maar als je langer wilt blijven, dan kun je extra dagen bij boeken. Hoe meer dagen je erbij boekt hoe meer vrije tijd je hebt. Die dagen kunnen ook gevuld worden met extra activiteiten. Voorbeelden van extra activiteiten zijn bijvoorbeeld de recovery Cruise, een dagje naar het grootste waterpark van Europa: Waterworld, maar ook een dagje naar Barcelona behoort tot de opties.

Cruising Barcelona

Nu je toch in de buurt bent is het een uitgelezen kans om ook een dagje naar Barcelona te gaan. Ga met Sporteventz mee naar Barcelona. Als er een groep van minimaal 25 personen hier enthousiast voor is, kan Sporteventz een bus regelen naar deze geweldige wereldstad. In Barcelona is natuurlijk van alles te doen en te zien. Als je maar 1 dag hebt is het natuurlijk wel leuk om te weten, dat je met een fietstour de belangrijkste bezienswaardigheden kunt bekijken. Sportevenzt werkt samen met Cruising Barcelona. Zij organiseren leuke fietstours met Nederlands sprekende gidsen en je fietst op coole beachcruisers. Zij laten je in 3 uurtjes alle hotspots van Barcelona zien. Daarnaast is er natuurlijk nog tijd genoeg om een hapje te eten en zelf nog even door de stad te slenteren.

Camp Nou

Ben je een groot voetbal fan en wil je graag een kijkje nemen in het iconische stadion van FC Barcelona waar al vele Nederlanders hebben gespeeld en getraind. Dan kun je ook kiezen voor een bezoek aan het Camp Nou stadion. De bus zal je dan daar afzetten en in 2 uur tijd kun je het museum bezoeken, de tribunes, de perszaal en de kleedkamers. Daarna kun je je eigen tour door het centrum van Barcelona maken in de vrije tijd.

’s Avonds ben je weer terug in jouw accommodatie en kun je weer aansluiten bij het nachtleven van Lloret. Heb je interesse? Vraag dan naar meer informatie bij Sporteventz. Je kunt er ook meer over lezen op onze website, scroll daarvoor naar beneden naar het kopje Activiteiten: https://www.sporteventz.nl/costa-brava-cup/ en ga met Sporteventz mee naar Barcelona.