Wie zijn de winnaars van de Costa Brava Cups 2022? Elk jaar zijn er verschillende prijzen uit te reiken en dus ook te winnen tijdens de Costa Brava Cups. Zo heb je natuurlijk de wedstrijdbekers van de verschillende liga’s en toernooien. Maar ook de 3e helft schaal is elk jaar weer een zeer geliefde prijs, die elk team graag mee naar huis wil nemen. Bij de Costa Brava Cup voetbal is er dan ook nog de Kelderklasse bokaal.

De wedstrijdbekers spreken natuurlijk voor zich. Deze zijn te winnen door het toernooi te eindigen als eerste, tweede of derde. De derde helft schaal is een ereprijs. En de naam zegt het al, het team dat het beste is in de derde helft wint deze schaal. De winnaar van deze beruchte derde helft schaal is uiteraard op elk feest aanwezig, is gezellig en staat nooit met lege handen. Bij het voetbal heb je dan ook nog de Kelderklasse bokaal. Deze is voor het team die alle kenmerken heeft van de echte Kelderklasse. Het team wat opvalt in de menigte vanwege de gezelligheid onderling, de sportiviteit, het altijd overal bij aanwezig zijn.

Winnaars Costa Brava Cup 2022

In 2022 waren er een hoop winnaars, die in 2023 de strijd aan zullen gaan met nieuwe tegenstanders om hun titel te verdedigen. Tijdens de Costa Brava Cup werd de Primera Liga bij de mannen gewonnen door team E&H Infra, gevolgd door FC Voorvocht en De Bende van Ellende uit België. De Segunda Liga bij de mannen werd gewonnen door VRIJZAT, gevolgd door FC Bal op het Dak en VV Kamerik. Bij de dames ging team VVS Vrouwen 1 er met de gouden beker vandoor, gevolgd door de Kroegtijgers en Team BiGa.

Team Los Geilos y Mucho caliente ging er dit jaar vandoor met de derde helft schaal. Wat waren ze blij, want ze hadden nipt gewonnen van FC Almere. In 2022 werd voor het eerst de Kelderklasse Bokaal uitgereikt en deze ging naar team SEP. Het team wat al vanaf de eerste editie meedoet aan de Costa Brava Cup. Door andere teams en de crew van Sporteventz werden zij het vaakst genomineerd.

Naast alle prijzen is er ook nog een award te winnen en wel de Flügel Award. Team Los naar de Klotos ging er met deze prijs vandoor, omdat ze van alle teams de meeste Flügel dozen hadden gekocht.

Winnaars Costa Brava Volleybal Cup 2022

Tijdens de eerste editie van de Costa Brava Volleybal Cup waren en natuurlijk ook genoeg winnaars. Bij het grasvolleybal toernooi gingen de Antillen Stars er vandoor met de gouden beker. En ook bij het beachvolleybal toernooi bleken ze de sterksten te zijn. Genoeg reden dus om in 2023 de strijd aan te gaan met deze overtuigende winnaars. Het team wat qua gezelligheid het meeste opviel zowel tijdens de wedstrijden als tijdens de feesten was team Daar zit Potentie in! Zij gingen dan ook met de derde helft schaal naar huis.

In 2023 nodigen we alle voetbal- en volleybalteams weer uit om de strijd aan te gaan met de titelhouders van 2022. Wil jij meedoen aan de Costa Brava Cup voetbal of volleybal? Check dan onze website www.sporteventz.nl en download onze brochure. Zodat je deze met jouw team kunt delen. En dan zien wij jou samen met jouw team in mei of juni op het veld!