Naast de Costa Brava Cup volleybal en voetbal toernooien organiseert Sporteventz ook teamtrips. In dit blog leggen we uit wat het verschil is tussen een teamtrip via Sporteventz en de Costa Brava Cup toernooien.

Costa Brava Cup toernooien

De Costa Brava Cup toernooien worden in mei en juni georganiseerd. De cups hebben een vaststaand programma. De deelnemers kunnen  kiezen uit verschillende accommodaties. Ook al staat de datum vast van de toernooien, deelnemers kunnen wel extra nachten toevoegen aan hun boeking als ze langer willen blijven. Naast het georganiseerde programma zijn er ook extra activiteiten bij te boeken. Voorbeelden hiervoor zijn de recovery cruise, dagje Waterworld of een dagje naar Barcelona. Aan de toernooien doen verschillende teams uit Nederland en België mee. Dat betekend dat al deze teams samen meedoen aan het georganiseerde programma. Elke dag zijn er verschillende feestjes waar iedereen naar toe gaat. Een weekend vol feest en een beetje voetbal of volleybal waar elk jaar honderden sportieve voetballers en volleyballers aan meedoen.

Teamtrips

Daarentegen zijn de teamtrips van Sporteventz veel kleinschaliger. De teamtrips zijn bedoeld voor individuele teams. En waar de datums van de Costa Brava Cups vast staan kun je bij een teamtrip zelf de datum uitkiezen. De teamtrips zijn bedoelt voor sportteams die:

– Het weekend van de Costa Brava Cups niet kunnen

– Liever dichterbij huis blijven

– De voorkeur geven aan een weekendje weg met alleen het eigen team

Bij de teamtrips wordt het weekend georganiseerd geheel op basis van de wensen van de teams. De teams geven niet alleen aan wat hun voorkeursbestemming is. Maar ze kunnen ook de datum van het weekend zelf bepalen. Aan hun teamtrip kunnen ze teambuilding activiteiten toevoegen en eventuele andere wensen. Zodra alle wensen bekend zijn, gaat Sporteventz aan de slag met een prijsofferte. Wanneer de offerte akkoord is voor het desbetreffende team dan wordt alles vastgelegd. De afgelopen jaren heeft Sporteventz al voor veel teams een teamtrip mogen organiseren. De focus voor de teamtrips met Sporteventz ligt op de bestemmingen Spanje en Nederland. De meeste teamtrips vinden plaats in januari tijdens de winterstop of in juni wanneer de zomerstop is begonnen. Maar ook in de zomermaanden worden teamtrips georganiseerd.

Wil jij dus ook een keer een gezellig teamuitje op maat organiseren, maar zie je het niet zitten om het allemaal zelf uit te zoeken en te regelen. Neem dan contact op met ons via onze website www.sporteventz.nl/teamtripsof stuur ons een mailtje naar info@sporteventz.nl en dan kunnen we kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.