In dit blog vertellen we over de populairste extra activiteit tijdens de Costa Brava Cup. Tijdens de Costa Brava Cup is er een 4- daags programma met het toernooi, de 3e helft en allerlei feesten, zowel overdag als ‘s avonds. Daarnaast is er nog vrije tijd buiten het programma om waarin de deelnemers van alles zelf kunnen ondernemen. In Lloret zijn verschillende stranden waar je naar toe kunt. Je vind er de mooiste baaitjes. Als je een accommodatie hebt geboekt met een zwembad, dan kun je ook lekker bij het zwembad gaan chillen. Ga je liever een drankje doen op een terras dan zijn daar ook genoeg plekjes voor te vinden, zowel op het strand als in het centrum.

Costa Brava Cup

De Costa Brava cup duurt 3 nachten en 4 dagen. Maar als je langer wilt blijven, dan kun je extra dagen bij boeken. Hoe meer dagen je erbij boekt hoe meer vrije tijd je hebt. Die dagen kunnen ook gevuld worden met extra activiteiten. Voorbeelden van extra activiteiten zijn bijvoorbeeld chillen op de Recovery Cruise, een dagje adrenaline opsnuiven in het grootste waterpark van Europa: Waterworld, maar ook een cultureel dagje naar Barcelona behoort tot de opties. Tijdens de Costa Brava Cup vaart er een speciale Costa Brava Cup boot op zaterdag of zondag. Deze boot proberen we natuurlijk volledig te vullen elk jaar met alleen maar Sporteventz deelnemers en crew.

Recovery Cruise

Chillen op de Recovery Cruise duurt ca. 3,5 uur. De boot vaart vanaf het strand van Lloret de Mar uit richting Tossa de Mar en zal na een poosje varen voor anker gaan. De bar is gedurende de hele vaart open en je kunt onbeperkt bestellen. Zodra de boot voor anker gaat is de barbecue op temperatuur en worden de hamburgers gebakken. Heb je grote honger? Geen probleem, je kunt net zoveel eten als je wilt. De hamburgers kun je aanvullen met salade. Het is geen culinair hoogstandje, maar wel perfect katervoer. En heel handig want je hebt zo gelijk geluncht of avond gegeten.

Heb je gegeten of wacht je nog op het eten dan kun je het water in jumpen vanaf de boot of met de glijbaan het water in om wat verkoeling te zoeken. Er liggen trampolines in het water en wat luchtbedden. Na drie uur waterpret, entertainment op de boot en gegeten te hebben vaart de boot terug naar het strand van Lloret de Mar.

Je bent nu weer helemaal klaar voor het volgende feestje die avond. Heb jij je aangemeld voor de Costa Brava Cup en vind jij deze Recovery Cruise wel een leuke aanvulling op jullie al te gekke weekend? Je kunt je bij de boeking al direct opgeven, maar je kunt het ook later nog doorgeven. Wil je meer informatie over de Recovery Cruise kun je ons natuurlijk altijd mailen op info@sporteventz.nl of check de foto’s in ons foto album op Facebook:https://www.facebook.com/