Tijdens de Costa Brava Cups zijn er verschillende prijzen te winnen. Niet alleen de wedstrijdbekers, maar ook de beruchte 3e helft schaal, de Kelderklasse bokaal, de Sporteventz jug en de Flügel Award. Allemaal prijzen waar elk jaar weer hard om gestreden wordt. De wedstrijdbekers zijn er in drie verschillende formaten. Deze worden aan de teams uitgereikt die 1e, 2e of 3e worden in hun categorie.

Bij het voetbal zijn er drie verschillende categorieën namelijk de dames, de heren primera en de heren segunda categorie. Bij het volleybal zijn er geen categorieën maar wel twee verschillende toernooien, het grasvolleybal toernooi en het beachvolleybal toernooi.

3e helft schaal

Voor de derde helft schaal wordt bij beide cups gestreden. Deze prijs is altijd de meest geliefde prijs en waar het hardst om gestreden wordt. De schaal heeft niks met de wedstrijden te maken maar alles met de 3e helft en de feesten van het Costa Brava Cup programma. De teams die altijd aanwezig zijn, de deuren sluiten vroeg in de ochtend, nooit met lege handen staan en overal gezellig aan meedoen, die maken kans op de schaal.

Sporteventz jug

Deze jug wordt tijdens de Costa Brava Volleybal Cup uitgereikt. Elk feest van het programma heeft een thema. Elk jaar weer doen de deelnemende teams hun uiterste best om er zo leuk mogelijk uit te zien in dat betreffende thema. Het team wat daar het beste in slaagt wint de Sporteventz jug.

Kelderklasse bokaal

De Kelderklasse bokaal ziet er niet alleen grappig uit, maar staat voor sportiviteit en gezelligheid. Het team dat deze bokaal wint is bij de andere teams en de crew van Sporteventz opgevallen door hun sportiviteit, gezelligheid en aanwezigheid. Andere teams kunnen een team voor deze prijs nomineren en ook de crew van Sporteventz kan een team nomineren. Het team met de meeste stemmen wint uiteindelijk deze mooie prijs.

Flügel Award

Tijdens de Voetbal Cup worden er volop van die roze rakkertjes verkocht, de Flügels. Deze zijn vooral bij de herenteams erg populair. Vandaar dat deze prijs in het prijzenpakket is opgenomen. Want Flügel staat natuurlijk ook bekend om zijn hilarische gadgets. Alle Flügel liefhebbers willen dan ook graag zo’n hilarisch Flügel pakket winnen. Het team dat de meeste Flügel dozen koopt tijdens de Cup wint de Flügel Award.

Prijswinnaars van 2023

In 2023 waren er dus weer vele winnaars met de meest originele namen. We zetten alle winnaars even op een rijtje:

Wil jij ook 1 van die toffee prijzen winnen, meld je dan snel aan voor de Costa Brava Cup en dan kun jij in 2024 meestrijden! Voor meer informatie kun je natuurlijk op deze website www.sporteventz.nl/home kijken of contact met ons opnemen per mail info@sporteventz.nl of per Whatsapp +31 622049563. Wij zien jullie graag aan de Costa Brava in Spanje en vergeet ons niet te volgen op social media www.instagram.com/sporteventz.nl en www.instagram.com/sporteventz_volleybal!