Sporteventz biedt naast de Costa Brava Cups in Spanje ook teamtrips aan. Teamtrips in Spanje, maar ook in Nederland. De Costa Brava Cups hebben een georganiseerd programma en staat vol met activiteiten. Daar kun je wel nog extra activiteiten bij boeken, maar voor de rest staat het weekend al vol met allerlei festiviteiten. De teamtrips worden op maat verzorgd. Dit betekent dat de teams aangeven wat ze allemaal tijdens hun teamtrip willen doen en waar ze heen willen en daar maakt Sporteventz een geniaal teamuitje van.

Naast de accommodatie zijn de teambuilding activiteiten ook erg belangrijk om er een geniaal teamuitje van te maken. Deze activiteiten kun je zelf organiseren, maar je kunt ze ook laten organiseren. Een combi van beide is natuurlijk helemaal tof en beter betaalbaar. Het zelf organiseren van activiteiten kan ook bijdragen aan de voorpret naar het uitje toe. We zullen paar leuke voorbeelden van teambuilding activiteiten die je zelf kan organiseren opnoemen.

Karaokeavond

Zoeken jullie een gezellige activiteit waarmee je een beetje uit je comfort zone moet stappen? Dan is een karaokeavond een hilarische activiteit om samen met je teamleden of collega’s te organiseren. Zoek een geschikte plek in jullie teamtrip accommodatie, zet en spotlight erop en zoek de leukste nummers uit. Zorg ervoor dat iedereen een keer op jullie geïmproviseerde podium komt te staan en bedenk leuke prijzen voor de beste zangers.

Hapjes avond

Er moet natuurlijk ook gegeten worden, hoe leuk is het om het eten samen voor te breiden met het gehele team? Bedenk een thema, verschillende taken en gerechten die op tafel moeten komen te staan en verdeel de taken over alle teamleden. Dek de tafel in het gekozen thema en serveer originele hapjes en drankjes. Smakelijk eten!

30 Seconds Variant

Maak verschillende kaartjes met allerlei woorden en personen die een link hebben met jullie sport, team, vereniging en speel met de spelregels van het bekende 30 Seconds spel. Dit spel staat garant voor veel plezier en buikpijn krijgen van het lachen.

Willen jullie ook nog echt iets actiefs doen, dan kun je ook kiezen voor een georganiseerde activiteit buiten de accommodatie. Afhankelijk van jullie budget zijn er vele opties. We zullen er een aantal noemen, die het meest populair zijn.

Kajakken

In Nederland hebben we veel water, dus het is altijd leuk om een activiteit op het water te doen. Een dagje kajakken bijvoorbeeld op de Nederlandse meren of rivieren. Altijd leuk om er een wedstrijdje van te maken. Je kunt ook een gezellige tussenstop maken halverwege om met zijn allen een lekker drankje op het terras te drinken om vervolgens weer verder te gaan.

Workshops

Een workshop is ook erg populair en dat komt omdat er tegenwoordig overal wel een workshop voor te vinden is. Zo kun je bijvoorbeeld, kaarsen, sieraden of cocktails maken. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan bloemschikken of iets van eten te maken, dan hebben jullie ook gelijk de lunch geregeld.

Lasergamen

Het lasergamen is geen nieuwe activiteit, maar wel eentje die altijd leuk blijft. Verdeel jullie team in verschillende teams en kom erachter wie het meest fanatiek zijn. Uiteraard kunnen we nog heel veel andere teambuilding activiteiten opnoemen.

Ben jij geïnteresseerd in een teamtrip die door Sporteventz voor jullie verzorgd wordt? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan www.sporteventz.nl/offerte-aanvragen en we gaan voor jullie aan de slag. Samen met jullie kijken we naar jullie wensen en regelen we jullie geniale teamuitje.