De Costa Brava Cups van 2023 zijn net geweest en waren één groot en gezellig succes. En terwijl we de afgelopen edities nog fris in ons geheugen hebben, zitten we bij Sporteventz niet stil. Want we kijken alweer uit naar volgend jaar. Dus de afgelopen weken zijn we druk geweest overleggen met al onze partners voor de data van 2024. En…de data voor 2024 zijn bekend!! Het afstemmen van de nieuwe data is een vrij ingewikkeld proces, want we zijn afhankelijk van vele verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sportvelden, deze zijn het belangrijkste omdat er hier geen andere optie voor is. Er zijn wel verschillende sportvelden in de omgeving maar niet zoveel velden bij elkaar voor een groot toernooi.

Zodra de sportvelden akkoord zijn met de data, kunnen we de 3e helft locatie vastleggen. Ook deze locatie is vrij belangrijk, want ook hier is er maar één van. En omdat deze locatie vrij uniek en mooi is, willen we deze niet graag mislopen.

Overige partners

Als dan de sportvelden en de 3e helft locatie beide gereserveerd zijn voor dezelfde datum leggen we contact met de overige partners. De beergarden is ook een belangrijke plek, omdat we daar overdag de Costa Brava Cup starten. Overdag zijn we natuurlijk wel graag op een buitenlocatie in verband met het mooie weer. Voor de avonden hebben we ook een aantal fijne partijen waar we mee samenwerken. En waar we een groot feest neer kunnen zetten welke grootte de groep ook heeft. Mocht 1 van deze locaties niet beschikbaar zijn op de gewenste datum, dan kunnen we daar nog een beetje mee spelen qua dagen. En als dat geen optie is zouden we altijd nog een andere locatie kunnen zoeken. Lloret de Mar heeft wat dat betreft qua nachtleven genoeg mogelijkheden.

De laatste factor waar we rekening mee moeten houden klinkt misschien een beetje onlogisch, maar dat is het toch niet. De F1 kalender is ook een belangrijke waar we rekening mee moeten houden. Mochten onze Costa Brava Cups namelijk samenvallen met de Grand Prix van Barcelona, dan zullen dat weekend de vliegtickets extra duur zijn. En niet alleen dat, de accommodaties zullen veel minder beschikbaarheid hebben en hogere prijzen hanteren. Ook zullen transferbussen spaarzaam zijn, omdat alle bussen in de omgeving ingezet worden om de F1 fans heen en weer naar het circuit te brengen.

Kortom het is elk jaar weer een hele lastige puzzel, maar het is voor 2024 weer gelukt. De data voor 2024 zijn bekend : van 23 tot 26 mei 2024 zal de Costa Brava Volleybal Cup plaatsvinden. De Costa Brava Voetbal Cup zal van 13 tot 16 juni 2024 plaatsvinden. Zien we jou volgend jaar samen met jouw team op de Costa Brava Volleybal of Voetbal Cup?

Download de brochure en deel deze met jouw team, club en vrienden https://www.sporteventz.nl/brochure/.