Bij een toernooi horen natuurlijk ook prijzen. Er moet ergens voor gestreden worden, dus dit blog gaat over de te winnen Costa Brava Cup prijzen. Welke prijzen zijn er allemaal te winnen?

Prijzen Volleybal Cup

Bij de Costa Brava Volleybal Cup zijn er natuurlijk de toernooi prijzen. Heren en dames spelen allemaal samen, dus er is 1 liga bij het volleybal dit jaar. Dat betekent dat de winnaar de gouden beker wint, het team wat zich als tweede plaatst wint de zilveren beker en het team die als derde eindigt wint de bronzen beker. Ditzelfde geld voor het beachvolley toernooi. Omdat tijdens dit toernooi de teams kleiner zijn en er dus meer teams zijn, heb je minder kans om een beker te winnen. Maar ook hier kun je de gouden, zilveren en bronzen beker winnen.

Naast de wedstrijdbekers valt de begeerde 3e helft schaal te winnen. Deze schaal wordt uitgereikt aan het gezelligste team, die er bij elk feest bij is en het sportiefst is tijdens de wedstrijden. Als laatste is er nog een ereprijs namelijk de Flugel Award. Ben jij samen met jouw team DE FLUGEL winnaar, dan win je de Flugel Award.

Prijzen Voetbal Cup

Bij de Costa Brava Voetbal Cup zijn natuurlijk ook de toernooi prijzen te winnen. Tijdens de Costa Brava Cup zijn er alleen 4 liga’s. De heren Primera en Segunda en de dames Primera en Segunda. In elke liga kunnen de gouden, zilveren en bronzen bekers gewonnen worden. Voor de felbegeerde 3e helft schaal is er meer concurrentie, maar ook hier wint het gezelligste en sportiefste team deze schaal mits ze elke avond aanwezig zijn tijdens de CBC feesten.

Nieuw dit jaar is de Kelderklasse bokaal. We verwachten dat deze prijs misschien wel de populariteit van de 3e helft schaal gaat overtreffen. Dit is niet alleen vanwege de reden waarom je deze wint, maar ook omdat de prijs er gewoon heel cool uitziet. De Kelderklasse bokaal win je als jouw team het meest wordt genomineerd als sportiefste en leukste team. Hiervoor moet je dus goed socializen met de andere deelnemers om deze prijs in de wacht te slepen.

Waar zou jij voor gaan tijdens de Costa Brava Cup? Welke prijs zou voor jou het belangrijkste zijn? Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wie er dit jaar met de prijzen terug naar huis gaan! Uiteraard kun je op onze website meer lezen over de te winnen prijzen en de titelhouders www.sporteventz.nl/costa-brava-cup en www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup.