Wist je dat tijdens onze Costa Brava Cups niet alleen volleyballers en voetballers welkom zijn? Alle teamsporten zijn welkom. Je hoeft niet persé te voetballen of volleyballen thuis. Iedereen houdt wel van een balletje trappen of balletje slaan. Dus mocht je bijvoorbeeld zelf handballen, hockeyen, basketballen, schaatsen, zwemmen, korfballen, padellen, tennissen of welke andere sport dan ook, dan ben je ook welkom tijdens de Costa Brava Volleybal Cup en de Costa Brava Voetbal Cup.

Niet alleen voetbal of volleybal

Deze cups staan namelijk zeker niet alleen in het teken van de teamsporten volleybal of voetbal. Het weekend bestaat namelijk naast de twee toernooien ook uit de gezelligste derde helft in Spanje, een compleet avondprogramma met elke dag een ander feest. En ook overdag staan er een paar feesten op de planning. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je aan te melden voor één van de leuke extra activiteiten als een dagje adrenaline kicken in het grootste waterpark van Europa, Waterworld. Wil je het iets rustiger aandoen en heb je behoefte aan even uit kateren, dan kun je mee met de Recovery Cruise. Wil je ook nog wat cultuur snuiven, dan raden we aan om een dagje naar de prachtige wereldstad Barcelona te gaan, nu je toch in de buurt bent.

Geen volleybal of voetbal?

Uiteraard mag je als niet volleyballer of niet voetballer ook meedoen aan het toernooi. Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid, de gezonde competitiviteit, het in beweging zijn en het leren kennen van nieuwe gezellige mensen uit heel Nederland en Vlaams België. Schrijf je gewoon in op een lager niveau en je maakt net als de andere teams kans op de wedstrijdbeker. En mocht die aan jullie neus voorbijgaan, niet getreurd iedereen maakt kans op de 3e helft schaal.

2024

In 2024 vinden de Costa Brava Cups plaats in mei en juni. Alle teamsporten zijn welkom op het volleybaltoernooi van 23-26 mei en op het voetbaltoernooi is van 13-16 juni. Check snel deze website wat de mogelijkheden zijn en/of download de brochure, zodat je deze aan jouw teamgenoten door kan sturen. Heb je vragen, dan kun je ons altijd bereiken per mail info@sporteventz.nl of telefonisch en per Whatsapp op +31 622049563. En wie weet zien wij jullie volgend jaar aan de Costa Brava in Spanje.