fbpx

Bijzondere teamuitjes

Ben je op zoek naar bijzondere teamuitjes samen met je team in het buitenland of in Nederland? Twijfel niet langer en laat Sporteventz jullie helpen! Hebben jullie al ideeën en wensen over hoe jullie teamuitje eruit moet komen te zien, maar kunnen jullie wel een helpende hand gebruiken dan is Sporteventz de partner in teamuitjes.

Genoeg van alle teamuitjes die iedereen doet, kies dan een van de bijzondere teamuitjes die Sporteventz aanbiedt. Bij Sporteventz vinden we jullie persoonlijke wensen belangrijk en we  houden deze altijd in het oog. Wij zetten ons beste beentje voor en regelen jullie team weekendje tot in de puntjes zodat jij en je vriendengroep of team zonder zorgen weg kunnen. Dit kunnen wij doen, omdat wij een kleine en professionele organisatie zijn die persoonlijk contact erg belangrijk vindt.

Sporteventz teamuitjes 

Sporteventz is gespecialiseerd in teamuitjes in Spanje en Nederland, maar heb je een andere bestemming op het oog dan kunnen wij hier ook naar kijken. Wanneer je kiest voor een teamuitje in het buitenland is dit inclusief vlucht, vervoer op bestemming en 3 nachten accommodatie. Kies bijvoorbeeld voor een appartement met zwembad of een privé villa in Lloret de Mar of een 3-sterren hotel in Barcelona. Alle accommodaties liggen dichtbij de stad en zo is er dus genoeg te zien en te doen.

Kies je voor een teamuitje in Nederland dan is dit inclusief 2 nachten accommodatie en eventueel vervoer op bestemming. Kies voor een hostel of een groepsaccommodatie in Nederland vlakbij of in een stad waar genoeg te doen is samen met je vrienden of team.

Praktische informatie

Kies je voor een van de bijzondere teamuitjes bij Sporteventz, dan kan je deze tot 1,5 maand van tevoren boeken. Wij raden je aan om vroeg te boeken, aangezien de vliegtickets en de accommodaties snel niet meer beschikbaar zijn. Bij de betaling die later volgt, moet 50% van het bedrag binnen 3 dagen betaald worden. De rest van het bedrag moet binnen 4 weken na de verzending van de factuur betaald worden. Wil je onze brochure downloaden om te delen met jouw team, ga dan naar https://www.sporteventz.nl/brochure/. Je kunt ook voor 1 van de georganiseerde toernooi uitjes gaan van Sporteventz, de Costa Brava Cups. Dan deel je jouw weekend met een heleboel andere gezellige feestende Nederlanders. Wil je hier meer informatie over, check dan onze website www.sporteventz.nl/costa-brava-cup of www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×