fbpx
Bijzondere teamuitjes

Bijzondere teamuitjes

Zijn jij en je team/vriendengroep op zoek naar bijzondere teamuitjes? Is jouw team toe aan iets anders en hebben zij de meeste uitjes naar hun idee al gedaan? Sporteventz helpt je graag het tegendeel te bewijzen. Sporteventz biedt namelijk de leukste en bijzonderste teamuitjes aan voor jullie! Haal je groep bijeen en daag ze uit voor deze bijzondere ervaring. Sporteventz zorgt dat jullie teamuitje op en top wordt geregeld! 

Bijzondere teamuitjes in Nederland

Wanneer jij en je team/vriendengroep op zoek zijn naar een bijzonder teamuitje, dan ben je bij Sporteventz bij het juiste adres. Houden jullie van spanning en een uitdaging? Kies dan voor een VR teamuitje. Probeer in teams van 4 of 5 personen de virtuele bommen te ontmantelen. Communicatie staat hier centraal! Kom in beweging met je team en maak tweetallen om te gaan tandemfietsen. Welk duo bereikt als eerste finish en welke duo trakteert op een lekker koud biertje! Hebben jullie zelf een tof uitje ergens gezien? Laat het ons weten en wij gaan kijken of we dit voor jullie kunnen regelen. 

Bijzondere teamuitjes in Spanje

Een bijzonder teamuitje in Spanje is de Costa Brava Cup! Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, en natuurlijk de verschillende teambuilding activiteiten. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten/spellen te doen, zoals naar een waterpark gaan of de stad bezoeken. Andere toffe plekken voor teamuitjes is het bruisende Lloret de Mar, het relaxte Salou en het befaamde Mallorca. Alle plekken bieden ieder hun eigen toffe teamuitjes, ga bijvoorbeeld airsoften. Sporteventz helpt je graag bij het organiseren van dit bijzondere teamuitje. Naast het organiseren van het teamuitje, zorgt Sporteventz ook voor het vervoer en de accommodatie. 

Een bijzonder teamuitje organiseren in het buitenland voor jou en je sportteam/vriendengroep? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×