fbpx
Bijzondere teambuilding activiteiten

Bijzondere teambuilding activiteiten

Zijn jij en je team/vriendengroep op zoek naar bijzondere teambuilding activiteiten? Is jouw team toe aan iets anders en hebben zij de meeste activiteiten naar jullie idee al gedaan? Sporteventz helpt je graag het tegendeel te bewijzen. Sporteventz biedt namelijk de leukste en bijzonderste teambuilding activiteiten aan voor jullie! Haal je groep bijeen en daag ze uit voor deze bijzondere ervaring. Sporteventz zorgt dat jullie teambuilding uitje op en top wordt geregeld! 

Bijzondere teambuilding activiteiten in Nederland

In Nederland zijn er zat bijzondere teambuilding activiteiten te vinden! Inspiratie nodig voor een bijzonder teambuilding activiteit? Sporteventz geeft je graag een aantal tips. Zijn jullie gek op avontuur, wildernis en hebben jullie altijd als een mee willen doen aan Expeditie Robinson? In verschillende plekken in Nederland heb je de mogelijkheid om dit spel na te spelen. Test je liever hoe goed jullie kunnen samenwerken, dit kan in een Escape Room met VR-brillen. Door deze brillen beleef je de Escape Room op een heel ander level! Hebben jullie zelf een tof uitje ergens gezien? Laat het ons weten en wij gaan kijken of we dit voor jullie kunnen regelen. 

Bijzondere teambuilding activiteiten in Spanje

Een bijzonder teambuilding activiteit in Spanje is de Costa Brava Cup! Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, en natuurlijk de verschillende teambuilding activiteiten. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten/spellen te doen, zoals naar een waterpark gaan of de stad bezoeken. En ander leuke en bijzondere teambuilding activiteit is ‘Waterball’! Houden jullie wel een beetje van water, actie en gezelligheid? Stap in een soort ballon en ren/vlieg/spring over het water samen met je team. Sporteventz helpt je graag bij het organiseren van jullie bijzondere teambuilding weekend met activiteiten.

Een bijzonder teambuilding uitje met activiteiten organiseren met hulp van Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw teambuilding weekend! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×