fbpx

Beste volleybal wedstrijden in Spanje

Hoe leuk zou het zijn als jullie als volleybal team ook eens kunnen spelen buiten Nederland. Internationaal gaan vind iedereen altijd wel leuk. Maar wanneer je niet in de landelijke competitie speelt komt dat niet snel voor. En toch is er een mogelijkheid om de beste volleybal wedstrijden in Spanje te spelen. Sporteventz heeft hier namelijk iets op bedacht. Sinds 2022 organiseren zij de Costa Brava Volleybal Cup in Spanje voor Nederlandse en Belgische teams. En daardoor kunnen jullie in het buitenland wedstrijden spelen en daarvoor hoeven jullie niet eens veel zelf te regelen. Want Sporteventz neemt dit graag voor jullie uit handen! Elk jaar in mei vindt de Costa Brava Volleybal Cup dat plaatsvindt in het bruisende Lloret de Mar. Dit volleybal weekend biedt alles voor een sportief en gezellig teamuitje. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten. 

Volleyballen in Spanje

Zoals hierboven genoemd kun je de beste wedstrijden in Spanje spelen tijdens de Costa Brava Volleybal Cup in Lloret de Mar. Het professioneel georganiseerde toernooi heeft heel veel te bieden. Er zijn namelijk 2 verschillende volleybal toernooien, het grasvolleybal toernooi en het beachvolleybal toernooi. Naast het volleyballen worden er ook gezellige feesten georganiseerd, zoals na elk toernooi een 3e helft. Ook is er een avondprogramma met leuke themafeesten en Nederlandse dj’s. Daarnaast organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten die jullie naast het georganiseerde programma kunnen ondernemen, denk hierbij aan een relaxte recovery cruise of een dagje waterpark.

Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt standaard appartementen, luxe appartementen, 3- en 4- sterren hotels of zelfs privé villa’s aan. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, vriendenteams, studententeams, seniorenteams en ex-volleybalteams zullen meedoen. 

Sporteventz

De volleybal toernooien georganiseerd door Sporteventz, zijn altijd tot in de puntjes voor jullie geregeld. Dit kunnen wij waar maken door alle ervaring die we met de jaren hebben opgebouwd. Sporteventz is opgericht om sport toernooien te organiseren voor teams die meer willen dan alleen sporten. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw betaalbare volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in de Costa Brava Volleybal Cup georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×