fbpx
Actieve zomervakantie

Actieve teamtrip in de zomervakantie 

Zin in een actieve zomervakantie waarin je je energie kwijt kan, maar ook nog kan relaxen? Bij Sporteventz bieden wij verschillende sportieve vakanties aan waarin jij samen met je team aan teambuilding kan werken. Sporteventz organiseert al jaren teamtrips en weet dus als geen ander hoe ze persoonlijke wensen in een vakantie om kunnen toveren. De uitjes van Sporteventz staan garant voor plezier en gezelligheid. Ga jij ook mee?

Bij Sporteventz kan je in de zomervakantie goed geregeld op een actieve (of relaxte) teamtrip in het buitenland, maar ook in Nederland zelf. Sporteventz is gespecialiseerd in Noord- en Midden-Spanje. Bij het regelen van een teamtrip kijken we samen met jou naar de wensen van het team. Op vele internationale locaties kunnen wij jouw teamtrip regelen inclusief vervoer, de leukste (sportieve) activiteiten en verblijf. Denk bij activiteiten aan toffe teambuildingsactiviteiten zoals paintballen, GPS tours, karten: je kunt het zo gek niet bedenken! Het eventuele vervoer naar en van het vliegveld kan ook geregeld worden als dit nodig is. De meeste teamtrips vinden plaats in januari en juni, maar ook in de zomervakantie is het een perfecte optie om te gaan. 

Over Sporteventz

Bij Sporteventz zorgen we er altijd voor dat jouw uitje tot in de details geregeld is. Zo kan je zonder stress op reis en lekker genieten. Ook staan we altijd klaar voor de klant, wat makkelijk kan aangezien we een kleine, professionele organisatie zijn. Verder maken wij bij Sporteventz ook waar wat we beloven. Dit beloont ons met het feit dat klanten ons betrouwbaar vinden. Sporteventz staat voor: professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Je kan ons altijd bellen, whatsappen of mailen en niet alleen tijdens kantooruren. Zit je met je team ’s avonds na de training of in het weekend na de wedstrijd? En heb je vragen, app ons dan op 06-22049563 en dan proberen we je zo snel mogelijk te antwoorden. Je kunt ook de brochure downloaden https://www.sporteventz.nl/brochure/en delen, zodat je daarmee jouw team kan overtuigen. Zien we je snel?!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×