fbpx
Accommodatie teamweekend

Accommodatie 

Het bedenken van een teamweekend is al een hele klus. Laat staan het vinden van een accommodatie die bij jullie wensen past! Sporteventz helpt jullie graag bij het organiseren van dit teamweekend. Of jullie nu op zoek zijn naar een villa voor heel het team, een tof huisje of een gezellig appartement, er is voor ieder team wel een toffe plek te vinden. Op de website bieden wij ook appartementen en villa’s aan in zowel Nederland als Spanje. Neem dus vooral een kijkje!

Accommodatie teamweekend Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een accommodatie voor jullie teamweekend in Nederland, ben je bij Sporteventz aan het juiste adres. Sporteventz biedt namelijk hele toffe hostels, appartementen, huisjes en groepsaccommodaties aan. Of jullie nu liever in de stad overnachten, aan het water of in de natuur voor ieder team is er wel een toffe accommodatie te vinden. Hebben jullie zelf een leuke accommodatie op het oog, laat het ons dan vooral weten. Dan kijken we samen of we jullie ergens mee kunnen helpen.  

Accommodatie teamweekend Spanje

In Spanje heb je toffe accommodaties voor jullie teamweekend! Van een privé villa in Lloret de Mar, tot aan een hotel in de stad Barcelona. Sporteventz biedt ook heerlijke appartementen aan in Salou en en Mallorca. Hebben jullie een andere stad in gedachten? Laat het ons dan weten, dan gaan we samen op zoek naar een accommodatie in een stad die past bij jullie wensen. Naast de accommodaties zorgen wij ook voor het vervoer en teambuilding activiteiten om het teamweekend aan te vullen. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is een heerlijke krat bier meenemen naar de accommodatie die jullie hebben gekozen en het teamweekend kan beginnen!

Op zoek naar een accommodatie voor jullie teamweekend? Sporteventz helpt jullie hier graag bij! Kijk snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×