fbpx
3e Helft toernooien

3e Helft toernooien

Sport Events verzorgd veel trainingskampen en op maat gemaakte toernooien. Daarnaast organiseren zij in de zomer de Costa Dorada Cup en de Costa Brava Cup: voetbaltoernooien met aansluitende de Beste Derde Helft. 

Zoals de naam al doet vermoeden worden deze Cups in Spanje georganiseerd. Tijdens de cup speel je samen met je team een toernooi tegen tegenstanders van jullie eigen niveau. Aansluitend aan het toernooi is dus de befaamde Beste Derde Helft. Een te gekke afsluiter van de wedstrijden, op een leuke buitenlocatie. 

Costa toernooi met derde helft

De Costa Brava Cup en Costa Dorada Cup zijn professioneel georganiseerde voetbal weekenden. Deze weekenden staan in het teken van het toernooi, de beste derde helft, leuke dagactiviteiten en de allerleukste avondactiviteiten.

Zon, zee, strand en een bomvol activiteitenprogramma dus! Na de beste derde helft is het tijd om je op te frissen bij je accommodatie. Lekker nog even chillen en een hapje eten. Daarna is het tijd voor de avond/nacht: een dik feest in de afgehuurde club waar te gekke Nederlandse dj’s en artiesten aanwezig zullen zijn. Tijd om een feestje te bouwen!

De 3e helft Teamuitje

Ben jij beter in de 3e helft dan 1e en de 2e helft? Hou je van een mooi feestje? Wil jij een fantastisch teamuitje in Spanje met je voetbalteam? En wil je ook de beste 3e helft meemaken? Dan is dit echt iets voor jou en je team! Heerlijk een weekend genieten van de zon, feesten en een voetbalwedstrijd aan de Spaanse Costa! Wat wil je nog meer?

Het leukste teamuitje met een voetbaltoernooi en de beste 3e helft voor aan het einde van het voetbalseizoen. Die boek je bij Sporteventz! Keuze uit twee verschillende locaties en datums: Costa Dorada of Costa Brava? Plan je teamoverleg, plunder de clubkas en pak je koffer! Hopelijk tot snel!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×