fbpx
3e Helft toernooien

3e Helft toernooien

Sporteventz verzorgd veel teamtrips en bedrijfsuitjes op maat en daarnaast organiseren zij in mei de Costa Brava Volleybal Cup en in juni de Costa Brava Voetbal Cup, sporttoernooien met aansluitend de Beste Derde Helft. Zoals de naam al doet vermoeden worden deze Cups in Spanje georganiseerd. Tijdens de Costa Brava Cups speel je samen met je team een toernooi tegen tegenstanders van jullie eigen niveau en na het toernooi is dus de befaamde Beste Derde Helft. Een te gekke afsluiter van de wedstrijden, op een leuke buitenlocatie. 

Costa Brava toernooi met derde helft

De Costa Brava Cups zijn professioneel georganiseerde voetbal en volleybal weekenden. Deze weekenden staan in het teken van het toernooi en de beste derde helft, leuke dagactiviteiten en de allerleukste feesten. Zon, zee, strand en een bomvol activiteitenprogramma dus! Na de beste derde helft is het tijd om je op te frissen bij je accommodatie, nog even lekker te chillen en een hapje te eten voordat het tijd is voor de avond/nacht. Een dik feest barst los in de afgehuurde club waar te gekke Nederlandse dj’s aanwezig zijn. Tijd om een feestje te bouwen!

De 3e helft teamuitje

Ben jij beter in de 3e helft dan 1e en de 2e helft en hou je van een mooi feestje? Wil jij een fantastisch teamuitje in Spanje met je voetbal of volleybal team en ook de beste 3e helft meemaken? Dan zijn de 3e helft toernooien echt iets voor jou en je team! Heerlijk een weekend genieten van de zon, feesten en een paar sportieve wedstrijden aan de Spaanse Costa! Wat wil je nog meer? Het leukste teamuitje met een toernooi en de beste 3e helft voor aan het einde van het competitie seizoen, die boek je bij Sporteventz! Keuze uit twee verschillende datums: Volleybal of voetbal? Download de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en plan je teamoverleg, plunder de clubkas en pak je koffer! Hopelijk tot snel!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×